آخرین جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی سوم مهرماه تشکیل شد و از آن زمان تاکنون بدون هیچ توضیح و دلیلی جلسهای برگزار نشده است. این در حالی است که نمایندگان قوای مقننه و قضاییه مرتب پیگیر دلیل تشکیل نشدن ستاد بودند اما متاسفانه پاسخی نشنیدند.
به گزارش «تابناک»، عزت الله یوسفیان ملا که سابقه عضویت در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی را هم در دولت گذشته و هم در این دولت دارد، یکی از منتقدان عملکرد این ستاد البته در دوره جدید است. انتقاد او که هم شامل فاصله زمانی تشکیل جلسات این ستاد و هم تعداد تصمیمات نهایی آن می شود، بیشتر دامان معاون اول رییس جمهوری را می گیرد.
یوسفیانملا در گفتوگو با همشهری: برنامهای برای برگزاری جلسات ستاد در سال97اعلام نشده است
ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بهعنوان تنها سازوکار بین بخشی قوای سهگانه در مبارزه با مفاسد اقتصادی از ابتدای مهرماه سال96تاکنون تشکیل جلسه نداده است. این ستاد به ریاست اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور در دولت یازدهم 36جلسه تشکیل داد
برنامه "صبح و گفت و گو" رادیو گفت و گو با موضوع طرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی ، با حضور دکتر عزت الله یوسفیان ملا نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و دکتر حجت الله عبدالملکی استاد دانشگاه و اقتصاددان به روی آنتن رفت.
دکتر عزت الله یوسفیان ملا در آغاز با بیان اینکه ایجاد تشکیلات جدید در کشور مغایر با قانون است، گفت: چون قوه قضائیه هم بخشی از دولت جمهوری اسلامی ایران به معنای عمومی است و باید کوچک سازی صورت بگیرد ایجاد این سازمان مغایر با قانون است.
حسین فدایی در گفتگو با خبرنگار مهر با مروری بر فرمان 8 مادهای مبارزه با مفاسد اقتصادی در سال 1380 گفت: پس از آنکه رهبر معظم انقلاب در سال 1380، فرمان 8 مادهای مبارزه با مفاسد اقتصادی را ابلاغ فرمودند، ستادی با عنوان ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با حضور سران قوا و مسئولین ذیربط تشکیل شد و بر این اساس، جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی هر 3 ماه یکبار برگزار میشد ؛ اما جلسات خیلی تشریفاتی بود و اصلا هیچ خروجی نداشت.